Hoe werkt Japans? 

Alle gerechten worden voor uw ogen bereid op een bakplaat die gloeiend heet wordt verwarmd door een elektronische gasbrander. De koks zijn ware goochelaars: ingrediënten, messen en bijvoorbeeld pepermolens vliegen door de lucht! Alle maaltijden worden geserveerd op traditioneel Japans Porselein. U bent gekleed in een Japans kimono en eet met stokjes! Met kok aan tafel? Ja, dat is misschien even wennen! Met de kok aan tafel heeft u direct contact met de kok, dus kunt u uw voorkeuren tegelijkertijd aan de kok doorgeven. Misschien kunt u de geheimen van de kok ontdekken!

         Download Japanse menu's

© 2020 JJ Hu

ZAKURO I
ZAKURO I
press to zoom
TONKANIKU I
TONKANIKU I
press to zoom
ZAKURA II
ZAKURA II
press to zoom
TONKANIKU II
TONKANIKU II
press to zoom
HIHASHI I
HIHASHI I
press to zoom
HIHASHI II
HIHASHI II
press to zoom
VERRASSING
VERRASSING
press to zoom